andzik07 - komentarze |
31 marzec... Koniec miesiąca już... A ja... Hmm... Chcę odejść... Z dala od tego... Ignoruję... Bynajmniej staram się... Ale to nie jest proste... Bo to zadanie jest dla silnych... A mi sił ostatnio zabrakło... Iiii... No a po co te sztuczne uśmiechy... Słowa... Gesty...??? Cóż... Na co ja mam liczyć? Na przeznaczenie? Los? Tsss... Nie ma tego... Nadzieja... O nie... Jej to nie lubię... Bo nic nie daje... Pokładam ufność w przyjaciołach... Może to Oni rozjaśnią mi drogę? Napewno... Choć jeden płomyk... Troszeczke światła... ![]() |
|
Tak napisali inni: |
25.04.2006 :: 16:57 :: ahx100.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila MAmuś czas na nową notkę :) |
14.04.2006 :: 14:30 :: pj76.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl Tyka spójż w niebowidzisz gwiazdy? |
07.04.2006 :: 16:32 :: pj225.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl Tyka chcę być aniołem...ehym czekam na noc na piękne gwiazdy one rozumieją wszytsko bez słów każde ciche nocne łkanie nie musisz mówić chociarz warto bezkrwawo wytłumaczyc coś ciszy, przyjaciołą... |
05.04.2006 :: 15:05 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U hmm.. Aniu.. nie lubisz mnie (Nadzieja)..![]() hmm.. trzeba mieć wiare.. siłe.. wytrzymasz Kochanie.. ja wytrzymuje to Ty tym bardziej.. esh.. tak jest.. jak to pewna mądra osoba napisała ![]() |
03.04.2006 :: 09:09 :: ait167.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila Uśmiechnij się...Przestań myśleć, zagłusz te myśli... :* |
Talk.pl :: Wróć |