andzik07 - komentarze |
Maria Grossek - Korycka - "Myślę o Tobie" Gwiazdy otwarły gorejące oczy Święte patronki strudzonej czeladzi. Noc po mnie cienie coraz grubsze toczy, Czemuż sen pierzcha, coś jakby mu wadzi... Myślę o Tobie! Nie dość noc jeszcze bezsennością długa Żenie z zegaru gęgających gąsek Tak słodko! Żadnej rozmowy... Szaruga... Nic nie przeszkadza, żaden obowiązek... Myślę o Tobie! Jak się na wodach kołyszą lotosy Na świadomości twarz się twa kołysa, Rzucam na pościel rozplecione włosy I ręce na krzyż - w grobie nocy, cicha Myślę o Tobie! ![]() |
|
Tak napisali inni: |
26.12.2005 :: 14:45 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U esh.. beautyfull![]() ![]() ![]() ![]() |
23.12.2005 :: 22:02 :: atn138.internetdsl.tpnet.pl Kocham Cie:* |
23.12.2005 :: 13:44 :: ph71.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl Tyka a co do tego myślenia o kimś...hmmm wczoraj siem dowiedziałam ze Rojek z Myslovitz śpiewa dla swojej żony... słodko. koffam Cię=o* wesołych świąt i pijanego sylwka |
22.12.2005 :: 16:44 :: pf242.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl Tyka co napisać?że to jest piękne i prawdziwe i dużo wyrażą? to tam jest napisane... MYśLE O TOBIE ;) |
22.12.2005 :: 14:03 :: aju253.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamilka Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza.Nie wiem co napisać... Ten wiersz mówi sam za siebie... Kocham Cię mamusiu :* Życzę wesołych świat :) |
Talk.pl :: Wróć |