andzik07 - komentarze |
Dziś 14 listopada... Moja kochana 14... Esh to już 19 miechów mija... Od burzliwego rozstania:P Oj oj... Teraz myślę o tym lajtowo:D Hmm... Więc... Co nowego? Jest lepiej. Chyba nawet o wiele lepiej. W szkole jak zawsze burza sprawdzianów:/ Ja tego nie zniosę..:/ Przejeb:( W serduszku bandażyk... Goi się powoli... Ale goi... To najważniejsze... Myślałam, że nie dam rady... A jednak jakoś sobie radzę... Jednak nie wiem co z nadzieją... Możliwe, że ją odzyskam... Ale nic nie wiadomo. Na koniec pozdrawiam wszystkich... Bo wszyscy starali się mi pomóc... Dziękuję:* ![]() |
|
Tak napisali inni: |
19.11.2005 :: 19:52 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U Ania zalookasz będzie good![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
18.11.2005 :: 19:36 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Pati:[ Wszyscy chca Kochac..choc nie przyznaja sie.. A mnie juz nikt nie pokocha :[:[:[:[:[ |
16.11.2005 :: 14:28 :: pf170.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl Tyka nie chciałam...bolało... serce... przepraszam... że musiałaś się na mnie zawieść.... |
16.11.2005 :: 11:55 :: proxy.dgt.com.pl Paulinka Dawno nic nie komentowałam.....Ale teraz skomętuje..... Powiem tylko że ciesze sie że wszystko powoli wraca do normy.....chodz trzeba czasu aby było tak jak dawnej......bez problemów..... |
15.11.2005 :: 19:27 :: host-ip194-90.crowley.pl Świat nie jest zły lecz warto wiedzieć że są łzy |
15.11.2005 :: 13:08 :: pj121.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl Tyka zawsze jest lepiej...nie może być gorzej... bo przecierz... w życiu są przerwy w szczęściu... bo prezcierz ono moż etrwać wiecznie... nie to co smutek... który nas męczy... dziewiętnaście miesięcy... dużo to trochę... a na początku myślałaś ze będzie źle... a jak teraz jets? |
15.11.2005 :: 11:01 :: ain10.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila Kocham Cię:*Na serduszku mi teraz ulżyło, bo napisałaś to co chciałam przeczytać:D :*:*:*:*:* |
Talk.pl :: Wróć |