andzik07 - komentarze |
Hmmm... W sercu nastał stan obojętności. I to chyba dobrze. Nie muszę sie zajmować bzdurkami=] W szkole zbytniego loozu to nie ma ![]() Trochę się ostatnio skomplikowało wszystko... Ale jakoś to przeszłam. Szkoda mi Dadzi... Ale jestem dobrej myśli=] Nie będe tu za dużo pisać. Nie chce mi się. Kocham kogo kocham... Lubie kogo lubie i jest spoko=] |
|
Tak napisali inni: |
30.10.2005 :: 21:46 :: pj101.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl Tyka kochasz kogo kochasz...lubisz kogo lubisz.... a co z nienawiścią? w końcu każdy z nas ma jej troszke w sobie... szkoda że nie miałysmy ostatnio okazji pogadać ze sobą... to nie tylko przez szkołę.... łatwo sie domyślić prawda? musimy sie spotkac jakoś... kocham Cię=o* |
30.10.2005 :: 14:51 :: ajt155.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila Mamuś a mnie kochasz?A może chociaż lubisz? Pamiętaj, że cokolwiek się stanie to ja Ciebie kocham:* |
27.10.2005 :: 21:05 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Wkurw...??wiem chyba dlaczego... ![]() ![]() |
26.10.2005 :: 21:46 :: proxy.dgt.com.pl Paulinka Nie wiem jak to skomentować......wkurw |
25.10.2005 :: 14:44 :: host-ip194-90.crowley.pl Ej mamusiu, mam tylko jedna prosbe, nio chybha mi nie odmowisz?? :P Wrzuc kilka promyczkow sloneczka do Twojego |
Talk.pl :: Wróć |