andzik07 - komentarze |
Jest 20 październik. Pogoda brzydka. Ciągle zimno:( A wczoraj byliśmy z klasą w teatrze:) Na Romeo & Julia... Fajnie było:) Super:) Tak ogólnie... Hmm... Spoko chyba jest. Kilka komplikacji życiowych. Ale to normalne;] Sprawy sercowe... Oj tu można sie dłuugo zastanawiać... Jednak czy jest nad czym? Ja tego nie wiem. I raczej nikt tego nie wie:/ Ale looz=] W szkole zamuła + duuużo nauki:/ Ale looz=] Super zajebiście... Mówie wam!!!!!!!! Nie no nic więcej nie napisze. Powiem tylko... .....::::WsPoMniEniA WrAcAjĄ::::..... ![]() |
|
Tak napisali inni: |
24.10.2005 :: 19:59 :: pf1.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl Tyka mi się w teatrze podobało...co z tego, że jest zimno? jesień ma swoje uroki.... ciepłe kolory.... ciepło na sercu... wszędzie i wsyztystkim cieplutko. tak miło i przytulnie.... pozdroofka=o* |
23.10.2005 :: 21:49 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U Nom w teatrze było zajebiście ale wszystkie sprawy się zjebały![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
21.10.2005 :: 20:50 :: host-ip194-90.crowley.pl Przpraszam, ze sie nie rozpisze, ale... Pozdrooffka :* |
21.10.2005 :: 14:48 :: proxy.dgt.com.pl Paulinka Nom w teatrze było siuper......zwłaszcza Adrian Urban i ulubieniec Dadzi....ah....Dlaczego takich chłopaków jak Oni nie ma w naszej szkółce:/ Mam nadzieje że jeszcze siem tam wybiore ale teraz już na coś bardziej miłosnego z Mercutiem i ojcem Romea w roli głównej :D Szybkego powrotu do zdrowia Kocham Ciem :* |
20.10.2005 :: 18:11 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl andzia a co mnie wasza klasa obchodzi![]() ważne że byłam z moją ![]() po co mialam wymieniać wszystkich ![]() pa:* J.C.T:* |
20.10.2005 :: 17:41 :: air44.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila No tak a z nasz klasą to się nie było?Dyskrominacja? Czy co? Kocham Cię:* |
Talk.pl :: Wróć |