andzik07 - komentarze |
Tak tak... 30 września... Ostatni dzień miesiąca... Koniec i początek. A ja myślę nad swoją idiotyczną postawą... Wy wiecie o co chodzi... Przynajmniej Ty Aniu:* Strasznie się czułam omijana z daleka... Wieeeelkim łukiem... Obojętnie potraktowana... A może z wielką ignoracją? No tak coś w tym stylu. Nie wiecie jakie to głupie uczucie... Oj nie... Czemu padł ten ciężar na mnie? A nie np na Ciebie Dadziu? Ty jesteś silniejsza i byś sobie poradziła... A JA? A ja nie. Jestem za słaba. Właściwie nie wiem co mnie napadło... Ale tak sobie muszę... Muszę ułożyć w główce... To wszystko!!! Ciężko jest... Ale... Muszę... Minie duuużo czasu... Zanim mi się uda. Taak... :( ![]() |
|
Tak napisali inni: |
05.10.2005 :: 15:29 :: aiq25.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila Gdzie new nota?? Masz czas do jutra, bo jak nie to kipsko z Tobą:D Pozdrowionka:*** |
04.10.2005 :: 12:54 :: pi10.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl Tyka ja wiem?? to o mnie chodizło?? i tak i tak za jakis czas musimy pójść na mostek... więc sądzę, że ten weekand będzi edobry na to. zgadasz sie?? |
02.10.2005 :: 11:53 :: proxy.dgt.com.pl pAuLuSiA Nom pisze.....Ty mi teraz już nie gaduluj..... Tylko szyku siem na wycieczke .... do Borkowa City..... mam nadzieje że będzie fajnie i zobacze jak sie wywracają ludzie bo jak nie to....... heh....zobaczysz.... Kocham Ciem.....miśq |
01.10.2005 :: 14:04 :: afs39.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila Kochanie Ty nie jesteś słaba. Jesteś silna. W bij to sobie do swej główki i powtarzaj sobie, że JESTEŚ SILNA! Czasem są problemy, z którym sobie nie poradzimy, ale kto jak kto. Ty dasz sobie radę. Masz w koło tyle ludzi, na których możesz liczyć. Zawsze Ci pomożemy. Love Cię:******* |
30.09.2005 :: 21:54 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U Och Aniu każdy przeżywa swoje trudne chwile, ja też Aniu cierpiałam i siem nacierpiałam, nie było dnia abym nie zalała się łzami, abym nie chciała już istnieć! a ja nie wiem o tym co Ania wie :>?? esh ja wiem co znaczy ból, cierpienie, nieszczęśliwa love..kw jakie to jest pojebane, nie martwkaj siem, masz nas i my Cię kochamy :*![]() |
Talk.pl :: Wróć |