andzik07 - komentarze |
Dopiero dziś dokończę notę... A więc... No ostatnio było całkiem fajnie:wink: Byłam sobie na imprezce w Borkowie:) Nie no fajowo było... Trzeba to jak najszybciej powtórzyć! W szkole spoko... Nawalili nam troche sprawdzianów kw:/ Noi musze się uczyć! No no... Ha! Noi na jaki temat mam sporządzić ta notę? Hmm... oLd? Niee... A może? A więc sama nie wiem co to jest:D I co czuję?! I w ogóle czy coś czuję?!! Noi co mam zrobić? Nic nie mogę. Mogę sobie iść na mostek z Tyką i obgadać każdego:wink: Na tym właśnie polega moje życie:P Nie no tak serio to nie wiem co mam myśleć i siły mi brakuje:( Ale cóż... Wspiera mie duża grupa ludziów=]=]=]=]=] Na koniec pozdrawiam Tych, których kocham>Wy wiecie:*<... Pozdro:*:*:*:*:*:*:* ![]() |
|
Tak napisali inni: |
29.09.2005 :: 18:06 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U No mój komant był ale go ni ma... mi siem bardziej podobał tamten szablon![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
27.09.2005 :: 15:19 :: host-ip194-90.crowley.pl madzia :] esh ajednak zawsze znajdziesz jaki pomysł na new notke![]() ![]() ![]() |
27.09.2005 :: 14:57 :: agf190.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila Hmmm... Co by tu napisać,a by to było mądre... Hmmm... Nic nie wymyślę... LOL:D Ale coś napisze, jeszcze nie wiem co, ale jak Ty to przeczytasz to będziesz wiedzieć co napisałam. Ja tam tesh nie wiem co czuję i dobshe. Po co to kommu wiedzieć? Świat jest piękny, gdy jest nie przewidalny. Jak bym wszytsko wiedziała, to by życie nudne było. A tak to cos od czasu do czasu się dzieje:D Pozdro:* Aj lof Ju:* |
26.09.2005 :: 21:48 :: proxy.dgt.com.pl pAuLuSiA tak powtórzmy to bo ja niebyłam!!!A chciałam......... ale teraz gdzieś indziej bo na każdego musi przyjśc pora a co do dalszej części notki to.........pewnie że coś czujesz chocież zażekasz sie że Nie... Chciałabym żebyś albo ty albo ja została u mnie albo u Ciebie było by tak erotycznie i wtedy mogłybysmy jechac na jakąś impre........ bo miałybyśmy zapewno pozwoenie no to siem śpiesz....... a może u mnie na działce....?? com o tym sądzisz?? Kocham Ciem!:* FoReVer YoU |
Talk.pl :: Wróć |