andzik07 - komentarze |
Mamy już 21 września. Czas mija w miarę szybko... Noi to mnie cieszy:) W szkole normalnie KOCIOŁ. Za dużo roboty jak dla mnie:/ Ale trza sie uporać... Co do miłości... To uważam że istnieje... Ale po prostu nie zawsze jest prawdziwa. I nie zawsze zakochujemy się w odpowiedniej osobie. No ale tak to już jest. Bardzo chciałabym to zmienić. Bo jest mi przykro jeśli widzę zamyślone i zdołowane dziewczyny własnie z tego powodu. No ale nie jestem cudakiem:) Chociaż chcieć to móc!!! Sama jestem zamyślona ale żadnych nowości nie przewiduje. Jak to zawsze w moim przypadku bywa... Ciągle tylko... Kocha(m)...Nie kocha(m)...Kocha(m)...Nie Kocha(m)... Takk... To jest właśnie TO!!!!!!! ![]() |
|
Tak napisali inni: |
24.09.2005 :: 16:24 :: pi38.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl :alien: |
24.09.2005 :: 16:23 :: pi38.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl esh ehs ehs... nie ma jak MIŁOŚĆ!!! przynajmiej mamy powód do płaczu, niepoprawnego optymizmu i wogóle jesczze czegoś tam innego... no mniejsza o to. licyz się ze zawsze (choćby po 100 latach) wychodzi się na dobre i ma sie choćby przez chwilkę git chumorek. no. z przytupam. koffam Cię=o*:alien: |
22.09.2005 :: 18:52 :: host-ip194-90.crowley.pl madzia :] osh nawet nie wiesz jak siem z Toba zgadzam smerfie![]() ![]() ![]() |
22.09.2005 :: 18:35 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U ...He Love Me...Not ...He Love Me ...Esh...miłość niby taka piękna, ale jak ona kurwa boli, co nie :> Jak wyjdziesz dziś na dwór to pokaże Cie esa, który Ciem zaskoczejszyn ![]() ![]() ![]() ![]() No a te łapki na plastyce wyszły zajebiście ![]() Nie normalnie Coolik ![]() Każda z nich orginalna, a nasz koniec jest naj naj lepsiejszy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
21.09.2005 :: 21:41 :: proxy.dgt.com.pl pAuLuSiA wiele jest dziewczątktóre mają problemy z miłościa..... jedne większe drugie mniejsze ale zawsze to PROBLEMY!!! i faktycznie smutno siem na sreduszku robi jak siem na nie patrzy ale trzeba to przeżyć! NIESTETY!!! Kto wymyślił miłość?? to musi być Idiota a zarazem spoko Gość!!!!!! Mam nadzieje że już w liceum wszystkie znajdziemy swoją połówke która będzie wozić nasz do szkółki!!! Kocham Ciem Główka do góry! :* :* :* :* :* |
Talk.pl :: Wróć |