andzik07 - komentarze |
.....:::My Młodzi:::.... Każdy z nas mówi wiele rzeczy... Jest nieszczęsliwy... Bo po prostu... Nie ma szczęścia... Narzeka... Mówi że cierpi... Ale nie patrzy na innych... Innych którzy na prawdę cierpią... I to nie z błachego powodu... Czy z nieszczęscia w miłości... Wiem... Wiem każdy potrzebuje ciepła... Miłości... I w ogóle... Ale to przychodzi z czasem... I nic na to nie poradzimy. Ale właśnie takie jest życie. Musi w nim być smutek i radość, Miłość i nienawiść, Porażki i sukcesy... To są podstawy. Podstawy budujące życie. Każdy ma takie życie. I nic nie poradzimy na to. Tak ma być. A My musimy sobie sie z tym wszystkim uporać, Bo po to żyjemy... ..........:::::KoNieC:::::.......... ![]() |
|
Tak napisali inni: |
21.09.2005 :: 21:09 :: proxy.dgt.com.pl pAuLuSiA Ja Też siem zgadzam..........Każdy z nas potrzebuje miłości A co najważniejsze na nią Z A S Ł U G U J E !!! tylko jakoś dziś trudnio jest...... mnieć jakąś drugą połówke która byłaby tą prawdziwą miłością bo co to za miłość i po co się angażować w coś co nie będzie więczne chodz z drugiej strony przeciez w Życiu piękne sa tylko C H W I L E !!!!!!!!!! |
18.09.2005 :: 21:28 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U Nom Każdy potrzebuje Love...Esh kazdy bez wyjątku, ja też potrzebyje lof ale czy ktoś mnie kocha, no napewno Wy :* Ale chodzi mi o kogoś kto mi tesh siem podoba ![]() Esh oki nie mam siłek by pisać... Pia :* Lof Ciem :* |
18.09.2005 :: 08:57 :: aeq23.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila Mamusiu masz całkowitą rację=*Nie wiem co jeszcze napisać, bo tak ślicznie życie ujełaś. Koffffam Cię=*=*=* |
16.09.2005 :: 22:00 :: host-ip194-90.crowley.pl Maja w sumie prawda...co ma być to bedzie... ale trzeba dosterzegać tą gwizdkę... gwiazdke w tunelu... ale to takie trudne... |
Talk.pl :: Wróć |