andzik07 - komentarze |
Dałam sie wyrolować... I wogóle to wielka pomyłka!! Straciłam tylko kupe czasu na TO!! Zamiast zająć się czymś pożytecznym!!! Najwidoczniej ON nie zasługuje... Albo ja... No niestety... Człowiek się uczy na błędach. A ja musze naprawić te błędy... Tak. Tylko nie wiem czy się da? Najlepiej zapomnieć o sprawie i już!! Tylko, że to nie będzie takie łatwe... Ale ja się już o to postaram!!! Dla moich kochanych dziewczynek:* Znajdę kogoś innego... Albo wcale nie będę szukać:D Pozdrawiam gorąco wszystkich wspierających moją głupotę:) ![]() |
|
Tak napisali inni: |
16.09.2005 :: 21:55 :: host-ip194-90.crowley.pl Maja poradzisz sobie...ja nie. |
15.09.2005 :: 14:42 :: proxy.dgt.com.pl Paulina Złote i jako optymistka i myśląć realnie wiem że dasz sobie rade i jeszcze im wszystkim pokażesz! cmoki dla Ciebie:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* Wo Ai Ni |
15.09.2005 :: 14:40 :: proxy.dgt.com.pl Paulina Wpisuje sie jako czwarta z fantastycznej czwórki.....:DMyśle że niemusze Ci przypominać mojego zdania na ten temat!!!!......... wiem że będzie Ci ciezko zapomnieć ukryć pamięc o tych chwilach które zwałaś |
13.09.2005 :: 23:01 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U Och Aniu Kochanie Moje :* On nie zasługuje na Ciebie...przeciez to wiesz :* Napewno jest ktosik kto gdzieś tam na Ciebie czeka, tak jak na każdego z Nas... jestem tego 100% pewna![]() ![]() ![]() ![]() |
13.09.2005 :: 21:03 :: pj147.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl Tyka oki... błąd jak każdy inny... zresztą jeszcze z Cieie wycisne co się da, żeby dowiedziec się bardziej o co tu łazi=P |
13.09.2005 :: 18:37 :: afs19.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila Człowiek uczy się na błedach,ale dzieki temu nie popełni tego samego błędu drugi raz. Bedzie dobrze. Zobaczysz sama. 3maj się=* |
Talk.pl :: Wróć |