andzik07 - komentarze |
Przepraszam...Ale ostatnio jakoś nie mam natchnienia do napisania new noty:/ Ale teraz coś napisze:) I tak mało ludzi to czyta... No cóż... I nadeszła szkoła. Czy fajnie? A może głupio? Sama nie wiem. Przynajmniej będę miała jakieś zajęcie:) I będę widywać prawie codziennie wszystkich znajomków... I pewnie będziemy BK kręcić jak zawsze:D Więc chyba nie ma po co doła łapać:D Bo zapowiada sie całkiem fajny czas... Może nie zawsze... Bo są i takie osoby co nie potrafią się śmiać z byle czego... Noi właśnie... Hmmm... Ostatnio tak jakoś dziwnie... Mój piesek zdycha? Albo i nie?... Nic nie wiadomo:( Ciągle się nim opiekuję... Ale... Esh... Jeszcze dziś muszę zrobić porządki w biórku, Bo nie ma miejsca na new książki itp. Boshe... Ale chce wyjść na dwór po mimo tego:D Tylko nie ma z kim:/ Ale zaraz dryndne do Matalii i SPoKo=] Noi ja jusz kończe to zanudzanie... Pozdrawiam: Matalke, Daguśke, Paule, Kamilę, Tykę, Olę D., Justynę, Ufolkę:P, Natalkę, Górala, Miłego, Moska, Tymka, Kupca, Maję, Piotrusia, Emilcię... Noi całą resztę...Bo jusz mi sie nie chce wymieniać:D Sorrrkkkiii:* ![]() |
|
Tak napisali inni: |
06.09.2005 :: 16:54 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U Och...Aniu jesteś Kochana...Ja też chciałabym Żebyś znalazła... Tego kogos właściwego... Kto b.ędzie zawsze w Twoim serduszku... A Ty w serduszku tego Kogoś ![]() Może moje szczęście kiedyś nadejdzie... Wierze w to... Wiara pomaga...Jeśli się czegoś strasznie pragnie... To może siem spełnić... Ale trzeba tego naprawde chceić...:* |
03.09.2005 :: 18:22 :: aey199.neoplus.adsl.tpnet.pl tia szkoła:/:/zielonkowa nam juz zadała:/:/...Ale jest duzo nowych ludzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
03.09.2005 :: 13:43 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U No i chyba to wszystko odkręciłaś...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja też mam problemy...ale nie martw siem to nie te z obgadywaniem przez Szczórka(pedał jeden)- ja siem nim nie przejmuje ale w morde dostanie predzej czy później... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
02.09.2005 :: 15:46 :: afv180.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila Dzienx za pozdrowionka=* Taaaa... szkoła:/ szkoda gadac, jedyny jej plus to to że Ciebie czesciej widze. 3maj się=* |
01.09.2005 :: 22:10 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U JAk zafsze RMFfm![]() Nio Dziękuje za Podrowionka... No pewnie że są takie osoby które nie potrafia siem śmiać z byle czego... A My na szczęście nimi nie jesteśmy ![]() BK no pewko że będzie... Today już była, na rowerkach... i z Inkomplite BB ![]() NAna NAna NAnananana ![]() Hehe Oki Do juterka... Jak zwykle 7:10 ![]() |
Talk.pl :: Wróć |