andzik07 - komentarze |
Takkkk udało mi się pojechać do nich. Miałam tam być 2 tygodnie... Ale cóż... Bez komentarza. Przekonuje się, że u nich czuję się lepiej niż w domu. Tylko nie wiem dlaczego? Szkoda, że tak szybko minął ten czas... Przynajmniej te kilka dni... Było fajnie... A teraz jusz wróciłam... Cała noc w pociągu... Rozmyślałam... I dotarłam tutaj... Do mojej rzeczywistości... Już niedługo szkoła... Więc będe miała jakieś zajęcie. Kończe jusz... Pozdrawiam wszystkich:* ![]() |
|
Tak napisali inni: |
22.08.2005 :: 20:34 :: pf240.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl Tyka oj Kotku Kotku...=* i teraz nie bedzie jak dawniej.... będzie Ci brakowało ludzi z wakacji, ludzi z którymi było Ci dobrze... ale pamiętaj life is life, life is brutal, life is wonderfull!!! (jakkolwiek siem to pisze:) kocham Cię |
22.08.2005 :: 19:31 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U Jak to czemu tam było Ci dobrze bo była tam zębowa wróżka![]() ![]() |
22.08.2005 :: 16:20 :: afw110.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila Ha, bo ja wcale w nocy nie spałam:D rano tesh nie, a co w tym najdziwniejsze nie chcę mi się wciąz spać. Wypiłam kilka kaw i żyje. Korzystam z ostatków wakacji... Nie trace go na sen... Pozdro=* |
22.08.2005 :: 10:01 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl anDzia Kamila co Ty nie masz co robić o 7 rano![]() zamiast spac to Ty mi komcijesz ![]() dzieki:* |
22.08.2005 :: 07:47 :: agg159.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila Nom i znowu Ja, ale teraz, troszkę więcej napisze...Wdzisz swiat nie jest taki zły, spełniło się jedno z Twojich marzeń, pojechałaś do rodzinki. Ostatnio, tesh mialam zły humor, ale teraz mi się poprawił, bo widzę, że Ty jush tesh masz lepszy humor. Niedługo szkoła i będziemy się prawiocodzień widzieć i to jest wlaśnie plus szkoły. Kofffam Cię=* |
21.08.2005 :: 21:57 :: agg138.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila Nom i się cieszę że tobie się poprawił humorek=* |
Talk.pl :: Wróć |