andzik07 - komentarze |
Tak, Tak... Teraz pisze od serca. Minęło jusz jakieś 3 dni od kiedy wyjechali moi kochani Piotruś & Emilcia. A ja wciąż czuje tęsknote i pustke. W domu cicho... Strasznie jest po prostu:( Czuję się jak obca osoba. Kiedy wchodze do pokoju to szmutno mi sie robi:( Kiedy sie rozpakowywalam wczoraj to zaczelam ryczec:( Dlaczego to tak bardzo boli? Nigdy tak nie tęskniłam:( Chciałabym do nich pojechać... Ale sama nie mogę. Nikt sie nademną nie zlituje:( Chociaż jakbym pojechała to i tak bym musiała wrócić... Chyba nie umrę z tęsknoty? Sama nie wiem:/ Kończę... Piotrusiu i Emilciu ta noteczka jest o was...bardzo gorąco was pozdrawiam i mam nadzieje ze o mnie nie zapomnicie:*:*:*:* ![]() |
|
Tak napisali inni: |
13.08.2005 :: 22:18 :: agc15.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila CZekam na new notke:D |
11.08.2005 :: 22:59 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U Esh...soraski za nie pisanie komciów ale byłam cały czas u babci i mycha mi szwankowała więc na neta nie wchodziłam... prawie wogule nie waliłam na kompie... ale teraz jest spox jeszcze muszem kupić new myche i będzie oki! i juterko siem spotkamy o 17![]() |
08.08.2005 :: 13:58 :: host-ip194-90.crowley.pl madzia :P pojechalas wrucilas nie przejmuj siem pmysl ze za rok sa jeszcze wakacje![]() i napewnio siem spotkacie ![]() |
08.08.2005 :: 09:09 :: afz140.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila TY pamiętaj że masz jeszcze Nas! Swoją drugą kochaną rodznikę, któą sama sobie wybrałaś=P |
07.08.2005 :: 21:10 :: 195.136.67.222 TaMiCzKa =D Jejcia.. nie przejmuj sie![]() |
Talk.pl :: Wróć |