andzik07 - komentarze |
Tak... Dawno nie pisałam. Sorki, ale i tak nikt nie odwiedza mojego bloga za wyjątkiem 2 osóbek. No to pisze new note. A wiec wczoraj... To był koszmar. Myślałam że nie wytrzymam nerwowo. Chcialam się zabić? Miałam takie myśli i tak mówiłam. Jednak całkowity dół mnie ominął. Bo dziś jest jusz lepiej a nawet dopsze. Nadal siedzi we mnie cień szmutku=[ Ale wiem ze za kilka dni go nie będzie... Pozdro for moi ukochani przyjaciele:* ![]() |
|
Tak napisali inni: |
09.07.2005 :: 23:41 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U Och...wnuczko moja...Twoja Mama i moja Córka już wybiła sobie smierć z głowy... co niem...a jeśli nie to ja jej to wybije... K.C. Aniu, Kamilko, Bartusiu:* |
09.07.2005 :: 12:51 :: afq175.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila tej koment niżej to mój. ZApomniałam się podpisać ;-) |
09.07.2005 :: 12:50 :: afq175.neoplus.adsl.tpnet.pl Hey co ja tu słyszę??? Ty nawet tak nie myśl. Mamo kto by się mną zaopiekował??? Nie zostawiaj dzieci na pastwe losu. Kocham Cię=*=*=* |
08.07.2005 :: 23:13 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U Esh...Aniu Koffana...Wspomnienie samo daje ból![]() ![]() A Twój piesek |
Talk.pl :: Wróć |