andzik07 - komentarze |
O Jezzuuu! Ja chyba jusz sama nie wiem co pisze:/ Jednego dnia pisze zeby sie nie zamartwiac zyciem a drugiego ze jest mi źle itp. Nie wiem czy ma to wszystko jakis sens. W ogole pisanie bloga i wszystko. W jeden dzien wszystko moze sie zawalic. A naprawiac to trzeba dłuuuuugi czas. Nie wiem co tutaj pisac. A jak jusz cos napisze to pozniej wydaje mi sie to fałszywe i glupie. Powiem wam jedno. Moj blog jest bezwartosciowy...>oprócz waszych komentów<... I tyle... NarQ ![]() |
|
Tak napisali inni: |
01.07.2005 :: 21:19 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U tWÓJ ADRES TO CHYBA: www.my-sweet-blogus.mylog.pl Co nie Darusia![]() ![]() ![]() ![]() |
30.06.2005 :: 22:31 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Darusia Aniu! Twój blog jest jednym z najfajniejszych na jakich byłam... Chce Zeby mój był w połowie tak zajebisty jak Twój... my-sweet-live.mylog.pl <--- to mój blogasek. Big buziak for You Anusia :* |
30.06.2005 :: 17:44 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U Ania a wiesz że Emil pisał do Klaudi żeby się z nią i z Pati spotkać![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
30.06.2005 :: 11:47 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U Ania...wejdz na mojego bloga...już mu powiedziałam...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
30.06.2005 :: 11:15 :: afa51.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila Kochanie wiedz że wszystko ma w życiu ukryty sens. Ja w to wierzę. Twój blog jest super!!!! Kocham Cię=*=*=* |
29.06.2005 :: 22:08 :: pj42.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl Tyka Kotuś, Słońce Ty moje!!! masz komenty są wartościowe, dzieki Twoim notką=] masz prowadzić jeden blog ciągle, bo jak nie to ja mój skasuję=P będe tęsknić=( kocham Cię =* |
29.06.2005 :: 13:49 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U Teój blodżek jest werry cenny :* Aniu nie masz siem smutać...mówiłam Ci to wczoraj... a właśnie jak poszłaś..(trzeba było zostać) paliliśmy jeansy Matalii(stare) LOL![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |