andzik07 - komentarze |
Pisze new notke... Teraz siedzem u Dadzi:) Noi chce powiedziec że pisze tu to co chce i tak jak jest na prawde. Nie mam chyba z czego sie cieszyc. Wakacje nie oznaczaja zmian w zyciu. Ale mniejsza z tym=] Wczoraj bylam sobie z Tyka nad morzem=] W ogole to fajnie bylo=] A dzis to bylam na spacerku:D Noi własciwie to dobrze mi sie wiedzie. Nie mam zamiaru sie zamartwiac zyciem... Bo nie warto. Mamy tylko jedno zycie wiec chce teraz z niego jak najwiecej brac:D I zaczne ryzykowac:D Koncze... Pozdro 4ALL:* ![]() |
|
Tak napisali inni: |
29.06.2005 :: 00:02 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U Koment to koment...wiesz com Juchuś...nie ma głupich komentów...a jeśli są to daje się je dla głupich notek...i Andzia bedzie pisała jak kce...![]() |
28.06.2005 :: 21:31 :: pj233.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl Tyka fajnie było nad morzem. niby jetsem spieczona,, ale opalenizny nie widac. ach te japonki. Kotuś, lecem na mojego bloga, bo nota mi się skasowała i muszę jeszcze jedną napisac. juterko bedziemy gadały, w końcu całe trzy tygodnie....=* |
28.06.2005 :: 20:54 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl a.L Jaka kumpela:>Mozesz mi powiedziec?? Dobra rozumiem ![]() Justyna a ten koment byl normalny. Ale llooozzz=] pozdro |
28.06.2005 :: 20:47 :: host-ip194-90.crowley.pl madzia a tak wogole ostatnio wparowalam na Twojego bloga i widze ze masz komenta odemnie .... i chcialm Ci powiedziec droga Aniu ze nie pisalam tego ja tyko kumpela w trakcie mojej nieobecnosci![]() |
28.06.2005 :: 20:01 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl justysia Jezeli masz zamiar wypisywac u mnie jakies glupie komenty w stylu wy wszyscy jooo...czy jak to tam bylo...to sobie lepiej odpusc..bo mnie mam zamiary takiego czegosc czytac i twoj wpis zostal skasowany.. |
28.06.2005 :: 15:04 :: aft161.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila Napiszę tylko jedno BIERZ Z ŻYCIA TO ZO NAJLEPSZE BEZ WZGLĘDU NA KONSEKFENCJE! |
28.06.2005 :: 11:30 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U Ale wczoraj była dłuższa chwila załamki u mnie...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |