andzik07 - komentarze |
Co do mojej poprzedniej noteczki... To nie wasza sprawka dziewczyny!!! To inni ludzie mnie zniechecaja... Ale na pewno nie wy... Wy jestescie kochane i nie wyobrazam sobie was w takiej roli. Dziekuje za wsparcie. Macie racje musze żyć jak chce... Bo inaczej sie nie da. Bede soba. I po prostu jestem jaka jestem. Kto mnie zaakceptuje jest wielki. Bo ja nienawidze nietolerancji i oceniania po wygladzie. Kazdy jest inny i na tym wlasnie polega sztuka akceptacji i przyjazni. Wielkie pozdro dla mojej przyszywanej rodzinki:* Czyli: Olci, Tyki, Kamilki, Mateuszka, Dadzi... ![]() |
|
Tak napisali inni: |
25.06.2005 :: 20:43 :: pj7.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl Tyka Kotku!! juterko jedziemy na plażyczke i będzemy zamieniały się powoli w mulatki!!! ja nawet kocyk wezmę, jak mi sie bedzie chciało go nosić oki?? Kocham Cię i z całego serca proszem zeby¶ dodała jak±¶ new notkę=* |
24.06.2005 :: 16:58 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl A.L Dla Ciebie nie mam w tej noci bo nie nalezysz jaknarazie do rodzinki![]() Ale jesli kcesz to mozesz sie przyłaczyc ![]() pozdro ![]() |
24.06.2005 :: 16:10 :: rtr.straszyn.jpk.pl Maja dla mnie nigdy nie ma pozdrowień:( |
23.06.2005 :: 16:03 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U Nom Aniu...na mnie też możesz zawsze liczyć...a do mnie zawsze możesz wpa¶ć na herbatke...przecież wiesz...a kto jest taka osob± która daje Ci do zrozumienia niechęć do życia...ja j± chyba zabije....albo ich jak jest więcej takich osób...masz żyć córeczko bo masz dla kogo POZDRO kiss :* I LOVE YOU !!!![]() |
23.06.2005 :: 15:57 :: afm43.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila Niom na mnie mozesz liczyc bez wzgledu na pore. Mozesz zawsze wpadnonc na capucinko. I Love You=*=*=* |
Talk.pl :: Wróć |