andzik07 - komentarze |
Nio dobla... Pishe ta note za kare ![]() Bo Andzik mi pisze notatki z chemi ;] Kochana ;] W naszym zyciu.. Moim i Andzi... Wiele sie zmienilo.. Juz nie jestesmy tak dobrymi przyjaciolkami jak kiedys... Jestesmy dobrymi kumpelkami ;] Prawda Andziu ;] ALe i tak Cie lubie ![]() Downie Ty moj ![]() Esh... Czasm musi byc zle zeby bylo dobrze... Prawda ;] A teraz jest miedzy nami dobrze ;] Tak mi sie przynajmniej wydaje ;] HeH.... Nio i Andziu wiesz ze sie musimy jeszcze zemscic ;] Z wielkoa checia Ci pomoge ;] A na kim to Ty juz wiesz ;] Nio dobla koncze bo mam za duzo rozmow na lini ![]() Pozdrawiam wsystkich ktorzy przeczytaja to ;] i skomentuja ;] |
|
Tak napisali inni: |
07.06.2005 :: 19:36 :: agb114.neoplus.adsl.tpnet.pl ByŁaM i SKOmeNTowAłAM TIAK jaK prOsIłAś,buZIaCZki :*:*:*:*pozdRowkA |
07.06.2005 :: 15:36 :: aey59.neoplus.adsl.tpnet.pl A kogo ona nie wqrwi od czasu do czasu??? Żartuje klonie Marchewy!!! :*:*:* |
06.06.2005 :: 21:05 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl LOLOWATA(Dadzia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niesteci... ![]() Właźcie na mojego bloga Pedałki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() papaśki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
06.06.2005 :: 19:31 :: dik95.neoplus.adsl.tpnet.pl![]() ![]() ej weście mi powiedzcie jak wy zmieniłyście tło i jak dodayście muze plizzzka (http://angelina.talk.pl) z gory thx ciao:* |
06.06.2005 :: 17:57 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl andzik Nio chyba jest tak jak mówisz....![]() ![]() ![]() Moze tego nie widac..... Jednak i tak mnie wkurwiasz od czasu do czasu... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |