andzik07 - komentarze |
Zawsze pytasz siebie. Co to za życie? Życie... Które przygnębia Cię każdego dnia... Lecz kochasz kogoś bardzo skrycie... Odchodzić w nieznane jest Ci żal... Przeżywasz męki... Doznajesz pogardy Nienawidzisz wkoło świata złego... Że ktoś z Ciebie robi żarty... Nie potrafisz znaleźć własnego ego... Cierpisz z nieodwzajemnionej miłości... Patrzysz w daleką przyszłość... Nie widzisz w swym życiu wartości... Lecz pogardę i wielką przykrość... Każdy z Ciebie nabija się... Nie chcesz już dalej żyć... Każdy żart przytłacza Cię Chcesz szczęśliwym w Niebie być!!! Ale musisz wytrzymać... Dasz radę... I dobrze o tym wiesz! ![]() |
|
Tak napisali inni: |
05.06.2005 :: 15:13 :: afe207.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila Nie nażekaj na życie bo nie jest aż takie złe. Nie żyjesz na tym świecie nawet 15 lat. Całe życie jest przed Tobą. Pamiętaj nie każdy z Ciebie nabija się:*:*:*:* |
05.06.2005 :: 13:59 :: pj6.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl Tyka prawdziwe.... często wszystko przytłacza... trzeba sobie z tym radzić... czasami w ciemnym tunelu żeczywistości widzimy małe światełko, oznajmiające, że niedaleko jest płonące radością słońce=* |
04.06.2005 :: 20:25 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl Justysia Czasem niektorzy nie maja sliy wytrzymac...Wiem jak to jest.. Czasem nie da sie wytrzymac... Jedyna mysl to smierc... I wtedy nie pomagaja dobre rady... Tylko pogarszaja sprawe... Pomaga osoba ktora jest... Jest tak bezinteresownie... |
04.06.2005 :: 20:22 :: rtr.straszyn.jpk.pl Maja ugh....napisałaś w tej notce coś bardzio prwadziwego... co dotyczy mnie... Ciebie... to przygnędiające ale jak juz napisałam: prawdziwe.... pozdro:* |
Talk.pl :: Wróć |