andzik07 - komentarze |
No to mamy 10.05.2005r. Dłuuugo nie pisowałam bo mi sie nie kcialo a z reszta to nie ma o czym tak naprawde:/ Ale note nowa trza napisac ![]() No to... Hm... W piąteczek siedzielismy u Kupca ii.... W sobote... Jako prawie jedyna nie upilam sie>jupi<... Ale reszta...Oh My God!!!! Tak to jeszcze nie było ![]() Ale jakos sie wszyscy pozbierali...:/>jakos< Noi BK byla ogolnie. Niedziela- cały dzionek w domQ. Poniedziałek.... No cóż byłysmy z Justyna na meczu... Właściwie to sie wcale nie odbył:/ Troszki lało ![]() Ale Ania miala parasolke ![]() No ale nie na dlugi czas.... Pozniej byla jusz w częsćiach:/ Potem do pizzerii... I na przystanek... A tam ciekawa rozmowa o ciekawych "paseczkach" ![]() ![]() ![]() My wiemy ![]() Noi dzis wtorek. Nic ciekawego. Tylko źle siem czujem bo...:/ W szkółce 2sprawdziany i wsio do domQ ![]() ![]() ![]() Noi tak ok.17...poszłam spać... Obudzilam sie o 19... Normalnie myslalam ze jest rano... Mialam dluuugi sen ale tesz malo wazny:/ Dobra konczem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KisS:* |
|
Tak napisali inni: |
13.05.2005 :: 21:38 :: pi37.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl Tykusia NIE ZAMULAĆ MOI DRODZY!!! tyle się dzieje a nikt nie chce o tym gadać. testy (gimnazjalne, nie ciążowe... nie lubie dzieci, także się nie boje o nic![]() ![]() ![]() |
13.05.2005 :: 17:46 :: agf138.neoplus.adsl.tpnet.pl ale zamuła .... ![]() |
11.05.2005 :: 20:48 :: pb183.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl Tyka taaa... piątek... paseczki...Aniu... musimy pogadać, bo chyba jesteś na mnie zła... i ja wiem o co..... ale.... mnie to boli.... chce o tym pogadać... bo nie chce żebyś była na mnie zła.... ja Cię loff =* |
Talk.pl :: Wróć |