andzik07 - komentarze |
Mamy jusz 4.05.2005r. Osz... Dlugo nie pisalam ![]() Ale jusz wracam ![]() Nie chce mi sie za bardzo pisac co ostatnio robilam. Moze zarzuce jakims tekstem lub wierszykiem? No ale tak ogolnie to... Nom wlasnie zrozumialam ze Agata jest pusta ![]() Tak jak skomentowal mi "wiadomo kto" w ostatniej nocie to ona jest szmata... Nie ma przyjaciol... I nie potrafi sie bawic ![]() Dziex za tego komenta ![]() Bardzo pobudzil mnie on do refleksji na jej temat. Tylko ze chyba nie warto myslec o tej zalosnej dziewczynie zadufanej tylko w sobie ![]() Dziex złotko:* No tak... Dziś siem przekonalam ze aby byc szczesliwym trzeba wierzyc w marzenia... Bo one sie spelniaja ![]() Tylko trza bardzo mocniasto wierzyc ![]() Ja nie wierze tak bardzo bardzo i dlatego jestem nieszczesliwa>w glebi duszy<... Nie jestem w stanie zalamania..ooo niienie nie nie ![]() Tak to nigdy nie bedzie ![]() Troszki ostatnio mysle o starej nierdzewiącej milosci ![]() Ale cóż... Pierwsza miłość chyba jest tą najmocniejszą miłościa ![]() A ja jusz mam ja za soba:/ I co dalej? HeH ![]() Ale dam radę ![]() Nie no ja jusz koncze bo zanudzam ![]() Pozdro 4ALL:* |
|
Tak napisali inni: |
09.05.2005 :: 18:50 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Majunia Prawda...marzenia sie spełniają.... wczoraj wróciłam z wycieczki z Wielkiej Brytanii... i tam spęłniły sie moje marzenia... poznalam świetnych ludzi... Typu...Anita... Sławek... Marta...Magda... są cudowni... ciesze sie ze ich poznalam.... Sławek... no cóż... miłość która trwa... a przyjaźń mam nadzieje ze przetrwa.... wiecej nie bede pisać bo mi sie limit skończy:PP serdeczne pozdro... Buziak :* |
08.05.2005 :: 21:18 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl A.L Brak słów... |
08.05.2005 :: 14:49 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl Kurwy to moze z Ciebie ;] Spojz w slownik czo to znaczy ;] Skoro w Zaspe masz wyjebane to pojdze tam... Watpie czy wrocisz caly ;] Wiesz wspolczuje Twoim rodzica.. Jestem ciakawa ile za Ciebie zaplacili... A moze to im zaplacili zeby tylko sie Ciebie pozbyc ;] Pozdrawiam... |
07.05.2005 :: 22:02 :: aex164.neoplus.adsl.tpnet.pl same kurwy z was ... a w zaspe to mam wyjebane ... 2h i ruchańsko ... |
06.05.2005 :: 21:39 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl A.L Jak śmiesz tak mowic!!!Ty SZmatO ![]() |
06.05.2005 :: 20:30 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl My wolimy mopy ;] A Zaspy to radze Ci nie obrazac.... |
06.05.2005 :: 08:49 :: afw66.neoplus.adsl.tpnet.pl a jak Ufo została obmacywana przed agaty domem - szmata ... zaspa - szmata .... ty - szmata ..... 2 gim - szmaty .... |
05.05.2005 :: 21:20 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl mopik i ja potrafie siem z kogos glosno smiac ;] |
05.05.2005 :: 21:19 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl mopik niom a my potrafimy ;]I to jest taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka wielka rozniaca ;] I jeszcze potrafimy zniszczyc komus zycie ;] |
05.05.2005 :: 21:16 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl A.L Agatko Szmatko......Osz jak to pięknie brzmi![]() Agata miała tłusty brzuch, A szmaty były szmatami... LOL.....SPÓJRZ NA SIEBIE I NA NAS...OJ WIELKA RÓŻNICA!!!!TY NIE POTRAFISZ SIE BAWIC....DOROŚLAKU ![]() |
05.05.2005 :: 21:14 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl mop Czy tu ktos domaga siem liscia?Wkoncu jesien zawitala ;] |
05.05.2005 :: 21:13 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl mopik Ziapomnialam dopowiedzec ze takich hm...duzych? kropkow nie przygarniaja bo telewizorek by sie zapsul ;] |
05.05.2005 :: 21:12 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl Hm...MOPIK :D Poprostu my umiemy sie dobrze bawic ;] a ty dziefcynko chcesz nam to zniszczyc?chyba ci siem nie uda ;] i jak bys nie zauwarzyla to II klasy maja wyjebane w inne...a szczegolnie w ciebie ;] i nikogo nie obchodzi co za pierdoly pierdolisz ;] jak mi cie zal ;] |
05.05.2005 :: 21:10 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl NIe nio nolmaln o LOL>..Ta szkol moje zycie Nio tak hahahaha Zyje tylko szkola... DZiecko LOL Dorosla LOL Dziefczynko normalnie rozsmieszasz mnie twa inteligencja LOL LoL Jestem ciekawa czym cie w szpitalu bili ze masz czus nie tak z glowka Chyba szmata ;] Ktos tu mowi o przyjazni? O milosci? Hahahaha Okularki ?? Oj oj..... Ankiete nie... Wystarczy ze spojzysz na siebie ;] Hm...a jasli chodzi o latarnie? Bardzo milo sie do niej przytula ;] Jest taka metalowa LoL Ja nie musze siem przytulac do latarni tak jak hm..ty ? Ja mogem sie przytulac do ludzi ;] Psyklo mi ze ty nie ;] |
05.05.2005 :: 21:07 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl A.L Mowilas owszem![]() A to co sie dzieje dzialo i bedzie dzialo jest tylko nasza sprawa!!! I niech Cie to nie interesuje!!!Nie DziEciAku LOL!!!! A wole sie przytulac do latarni niz do CIEBIE...bleeehhh ![]() To nasze życie i nasza sprawa co jest w nim najwazniejsze ![]() |
05.05.2005 :: 21:02 :: afd218.neoplus.adsl.tpnet.pl Agatka widze że dla was blog i szkoła to całe życie... no cóż no comment. miłego przytulania się do latarni (za pare lat) :D narka |
05.05.2005 :: 20:58 :: afd218.neoplus.adsl.tpnet.pl Agatka chm...moje drogie dzieci. czy ja powiedziałam że jestem dorosła?nie ale wy jak zwykle sobie to dopowiedziałyście :D miło popatrzeć jak to wasza znajomośc się przerodziła w przyjaźń.wkońcu niedawno jechałyście równo po sobie:D ale nieważne wkońcu teraz góruje miłość :D a co ja mam ankiet robić jakąś na mój temat?:D:D:D |
05.05.2005 :: 20:17 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl JA :D diobla stop ;d bo nie zdazy tego dorosla Pani przeczytac ;]czekamy na odp ;] |
05.05.2005 :: 20:13 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl A.L Ale ja nie musze sie zgłaszać bo automatycznie jestem SzmaTa i DziWka:D |
05.05.2005 :: 20:12 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl A.L Chetnie sie z TOBA złoze![]() No ale musimy załagodzić KONFLIKT 7 liściami....7 wódkami i 7 piwami....noi potem to jusz tylko na cmentarz ![]() |
05.05.2005 :: 20:12 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl JA :D dobra zakladamy klub szmat...Zaliczamy cala II gim...(jak ktos to powiedzial)) Nio i mozecie sie rowniez dolaczac ;] Bedziemy scierac kuze ;] A ja zrobiem za mopa ;] Chenych prosimy sie zglaszac |
05.05.2005 :: 20:06 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl hmm...ja ? MOj tatus...chetnie Ci wytlumaczy pojecie szmat;] (chodzacy słownik)Tatus rulezzzzz...... Hm...ale wiesz jak juz ktos wyzywa to wolem mopa ;] ALez nie bo my jestesmy jeszcze dziwkami ;] Oj oj teraz to bede smutac z tego powodu ;] Chyba komus kupie na urodziny slownik :> Kto sie ze mna sklada? :D :D :D |
05.05.2005 :: 20:03 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl A.L IIklasy<------RuLeZz![]() Nie wiem jak mozna sie znizac do poziomu tak niskiego jaki ty osiagnelas chyba -miliard ![]() ![]() Jusz słow nie mam na te twoje MADROSCI ![]() Zapytaj sie innych co mysla o TOBIE a co o NAS????Co rozumiesz pod pojeciem SZMATA?? |
05.05.2005 :: 20:00 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl wiadomo kto ALe nie nio dobla...Ja siem bojem ze ktos mnie jeszcze pobije ;] Jusz nie chcem :( BO mnie ktos pobije i czo wtedy? Ze szmaty stane siem hm? materialem ? |
05.05.2005 :: 19:57 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl wiadomo kto Nie no przeciez wszystkie II sa szmatami ;]OLA KWAŚNIEWSKA TEZ :] super ;] Od podlug mam mopa :P Mop- takie cus na kijku....podobne do SZMATY :} |
05.05.2005 :: 19:55 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl A.L Nom szmatami to sie podlogi myje...No TY tesz moglabys je umyc ![]() Agata TY dorosła i ODPOWIEDZIALNA dziewczynko...jestes strasznie ŻałoSnA!!!!hahahahahahahaha!!!!!! Ja na TWOIM miejscu bym schowala sie pod ziemie z takim mozgiem i twarza ![]() Jestes słodziutka...TYlko Do CHleWu sie nadajesz...Moze świnKi CIE zrozumieją??i POLUBIĄ??chociaz chyba nie sa na tyle GLUPIE ![]() |
05.05.2005 :: 19:48 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl Pewnie wiadomo A my mamy do kogo sie przytulic ;]W kazdej chwili mozemy podejsc i sie wtulic w kogos ;] Oj Oj czyz to nie slodkie ;] Szmaty ? TO moja sprzataczki ;] I ja tez mam gdzies w szafce ;] |
05.05.2005 :: 19:25 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl A.L Nom ja tesz podzielam zdanie![]() LOL...!!! Chyba trzeba pokazac agatce jak tak naprwde jest ![]() Kto tu szmata a kto nie ![]() A przyjaciol Ty chyba nigdzie nie masz ![]() Noi tesz nie masz do kogo sie przytulac...oj oj jak mi przykro... ![]() No cóż... Dorosła osoba z Ciebie ![]() Zajebiscie LOL2!!!! nie ma co pisac... szkoda czasu ![]() do zobaczenia SŁONKO>słonico< ![]() |
05.05.2005 :: 18:15 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl C.D Potrafisz tylko oceniac innych...I bluzgac innych... ALe spojz czasem na siebie... DObrze Ci radze... |
05.05.2005 :: 18:15 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl C.d Nio a jezeli uwarzasz ze hm...Przytulanie sie... Gadanie... Hm.. Wyglupianie sie z chlopakami jest puszczenim sie... To LoL... Hm...To chyba zyjesz w innym swiece ? Sredniowiecze? Czy moze epoka kamienia lupanego? A to ze powiesz ze jestem szmato to mnie calkowiecie rozsmiesza.... Z Twoich ust to tak pieknie brzymi... Czesto wypowiadamy slowa kotrych nie rozumiemy ;] A co do calych II gim. To rozejrzyj sie po drugich klasach ;] |
05.05.2005 :: 18:04 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl Pewnie wiadomo Tak...Stra nudziara ;] Załosna.. I widzisz ja mam przyjaciol na Zapsie ;] Wporownaiu do CIebi (bo Ty nawet nie wiesz czo to i gdzie to jest) Pusta to jestes ;] Udejasz teraz taka szczesliwa dziewczyna.. A moze kropka... Niby sie czieszysz z tego wszystkiego? A co bylo na blogu? Wstydzisz sie czo? I daltego skasowalas... Oj jak mi przykor ;] |
05.05.2005 :: 15:21 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl A.L No pewnie Agatko...Stara nudziara z ciebie i tyle=] No a żałosna to owszem=] Z cała pewnoscia jestes pusta...=] Wszystkich krytykujesz a sama na sibie nie mozesz spojrzec=] Bo sie zżygasz ![]() Nie ważne kto pisze ważne że to prawda ![]() I co dalej mi powiesz |
04.05.2005 :: 22:20 :: aeu64.neoplus.adsl.tpnet.pl Agatka c.d nie potrafie sie bawić - jestem stara nudziara ...żałosna dziewczyna hmm... a może chłopak??:D |
04.05.2005 :: 22:19 :: aeu64.neoplus.adsl.tpnet.pl :D Agatka no ba :Dpusta a jak ;) no może nie licząc wnętrzności płuca,serce itp. tak jak skomentowała Justyna jestem szmata bo puszczam się na prawo i lewo :D puszczam sie w łóżku i na stole w czasie lekcji i po szkole :D np. na Zaspie :D:D:D nie mam przyjaciól no cóż... Kto przygarnie kropka? |
04.05.2005 :: 19:42 :: afo2.neoplus.adsl.tpnet.pl może czasami marzenia siem spełniają..ale te moje to raczej nie..może zbyt malo wierze w nie tak jak ty...ale cio tam życie dalej płynie... ![]() że ty nie masz złych mysli......pozDRO I BIG KISS FOR YOU ![]() ![]() |
04.05.2005 :: 19:36 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl Wiadomo kto Nie dziekuj ;]nie ma sprawy |
Talk.pl :: Wróć |