andzik07 - komentarze |
No to mamy 17.04.2005r. Wczorajszy dzionek zapowiadal sie nudnym dniem... Ale... Bylysmy sobie w Gdańsku z Tykusią i Natalią K. Własciwie nic nie kupiłyśmy:/ Jednak opłacało sie jechac... Przynajmniej spedziłyśmy ze soba bardzio miły czas:D Potem sobiem siedzialam w domQ. To jeszcze nie koniec... Wieczorkiem sobie poszlam do Tykusi. Wchodze... Anka wkurzona na maxa=] A ja w beke od razu:D Wprowadzila mnie do swojego pokoiku a tam... Asia, Tymon, Karol, Marta, Kupc...Hm...Pijani? Aśka napewno noi Tymon tez a reszta chyba nie... To dopiero bylo heh... Oni sa tacy zabawni jak sa pijani:D:D:D:D Pozniej poszli odstawic Tymona i Aske do domu. A ja z Tykusia zostalysmy u niej na chacie. Przyszla potem REdi. Noi tez Kupc i Karol. Potem jeszcze Olka D. Noi tak sobie siedzilismy i popijalismy herbatke... Jak nie grejfruitowa to zwykla... Ogladalismy wrestling czy jakos tak>super mięli te chwyty< Po 3 herbatce>21:30< cisnęliśmy do domu... Noi tak minal wieczorek... Dzis bylam sobie w kościółku i ks.MaRaS jak zawsze cos sie czepial:D Ale ja mu sie nie dałam:P No a dzisiejszy dzionek zapowiada sie bardzo nieciekawie... Musze zakuć z matmy... Noi pewnie tez cosik posprzatac:/ Ale jakos damy rade:D Dobra koncze... Pozdro dla ziomali z 2b...dla Tykusi:*, Rediego:*, Olki:*, Karola:*, Natali:*, Kupca:*... ![]() |
|
Tak napisali inni: |
21.04.2005 :: 13:31 :: pb40.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl Tykusia no tak.... dzisiaj wcale nie jest 17, ale jakiś tam późniejszy dzionek i chciałabym czytnąć new notkę u ciebie na blogu, ja tylko na tyo czekam. juterko będą nowe wrazenia, mam nadzieję ze coś o tym naskrobiesz. jutro cię zaskocze, a czym to zobaczysz papapapa=* |
20.04.2005 :: 17:20 :: rtr.straszyn.jpk.pl madzia nom nom ladni to tak samemu wiczorkiem wracac :> hehe![]() ja siedze soebie teraz w domciu i nawet new not nie chce mi sie pisac ![]() ![]() ale to nie przeszkadza mi w pisaniu do Ciebie ![]() ja juz koncze zycze nowych wrazen i wielu przygod w codziennym zyciu do zoabaczenia w szkole pozdro dla dziewczyn :* |
17.04.2005 :: 21:22 :: rtr.straszyn.jpk.pl Spiaca Fenks za pozdorkwa i nawzajem:))) A zapomnialas jeszcze ze ogladalysmy snookera.... Ja dzis od Tyki taty dostalam na ten temat niezly wyklad.... Pozdrowka |
17.04.2005 :: 14:45 :: ph229.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl Tycia to znowu ja. jeżeli chodiz jesczez raz o wczorajsze jazdy... wrestling (czy jakoś tak=P) był the best.... taaaaa..... wskakuje nagle dwuch gości na ring, potem dwuch chyba ochroniaży, a na końcy wlatuje macomen i rozwala wszystkich. Nawet zwycięzca przed nim zwiał!!! bk z tego.... a juterko zmnowu do szkółki.... i znowu bęe siedziała na tym głupim kółku infirmatycznym.... bllllleeeee.... he he.... kocham Cię:* i WAS wszystkich kocham=*=*=* |
17.04.2005 :: 12:28 :: pi6.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl Tyka no tak.... faktycznie wczoraj było ciekawie... chwilowo za bardzo. a ja byłam wściekła tylko na Tymona i to podkreślam. trochę u mnei fajkami jechało... ale dało się to jakoś zakamuflować. bk na maxa.... trzy dzbanki z cherbatą grapefruitową.... patologia.... bk... =* |
Talk.pl :: Wróć |