andzik07 - komentarze |
Dzis pisze notencje bo mam tloskem czasu...choc zaraz bede musiala zasiasc do nauki(jak co wieczor...). Nie mam humoru aby opisac wam reszte moim znajomkow ![]() Napisze tak... Od pewnego czasu zachowuje sie inaczej bo cos NEW wstapilo w moje zycie. Jak sie domyslacie powodem tego jest obdarzenie pewnej osoby sympatia. I znowu mi sie to zdarza ![]() ![]() Tylko ze teraz tok mojego myslenia sie zmienil i nie popelnie juz takich bledow jak kiedys...postaram sie chociaz ![]() ![]() Zakoncze moja notke pozdrowieniami dla wszystkich moich ziomow... Pauli...Madzi...Matali...itp. itd. naRQa...:* |
|
Tak napisali inni: |
19.03.2005 :: 23:36 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Daga Ja cie zabije za ten szblon! Jestem tak na ciebie wkurwiona ze hej!!! Zmien miszablon na poprzedni!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
17.03.2005 :: 18:15 :: rtr.straszyn.jpk.pl MAry Lou NIe ma pozdrowien dla mnie....![]() ![]() ![]() |
17.03.2005 :: 17:27 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl ...JuStySia... Dziekuje...Dziekuje za to ze dzis moglam Cie przytulic... Poprotu mialam juz lzy w oczach.... Dziekuje... Pamietaj za zawsze Cie kochalam... I kocham.... Kocham Cie.... Przepraszam za wszystko.... |
17.03.2005 :: 17:28 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl ...JuStySia... Dziekuje...Dziekuje za to ze dzis moglam Cie przytulic... Poprotu mialam juz lzy w oczach.... Dziekuje... Pamietaj za zawsze Cie kochalam... I kocham.... Kocham Cie.... Przepraszam za wszystko.... |
17.03.2005 :: 17:27 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl ...JuStySia... Dziekuje...Dziekuje za to ze dzis moglam Cie przytulic... Poprotu mialam juz lzy w oczach.... Dziekuje... Pamietaj za zawsze Cie kochalam... I kocham.... Kocham Cie.... Przepraszam za wszystko.... |
16.03.2005 :: 21:39 :: proxy.dgt.com.pl Paulina Niewiem co mam napisać bo poprostu......kocham Ciem mocno i cały czas sie powtarzam w kółko to samo!Dzis bardzo fajnie było na dworku z Tobą!Wkońcu zawsze jest super w Twoim towarzystwie!I moge Ci śmiało powiedzieć że jesteś Najlepszą przyjaciółką!Bo niemoge Cie inaczej nazwać jezeli Ciem kOcham!Możesz być moją żoną jak chcesz!Ja siem zgadzam na nasz ślub!Czekam na Twoją odpowiedz |
Talk.pl :: Wróć |