andzik07 - komentarze |
Fajnie masz teraz siedze i pisze Tobie notke...![]() Bo takie lenie jak Ty to maja myszke rozpi...olona!!! Dzis Klaudunia popchnela mnie w zaspe i... ...Zielony sie patrzal i... ...chcial we mnie rzucic kulka!!! ![]() Dzis tak wogule wracalam ponad godzinke z... Kosciola!!! ![]() Jak mam zpytac sie Zielonego(Greena) o jego... Imie??? Siara bedzie!!! ![]() Andzik jestes supper ![]() Z Toba zawsze sie dobrze bawie i... Zawsze jest mi z Toba dobrze!!! Osoba, ktora bedzie miala cos do Ciebie... Bedzie miala ze mna doczynienia!!! Chlopak, ktorego bedziesz wybranka... Bedzie najszczesliwszym chlopakiem na swiecei!!! ![]() Pamietaj ze masz nas!!! |
|
Tak napisali inni: |
15.03.2005 :: 15:06 :: proxy.dgt.com.pl Paulina A więc tak......zgadzam sie z tym co Dadzia tu napisała i dodam od siebie że jesteś najwspanialszą laską na świecie.........KOcham Ciem bardzo......bez granic......i mam nadzieje że wszystcy Cie kochają ale mniej niż ja....... |
14.03.2005 :: 14:28 :: rtr.straszyn.jpk.pl madzik niom ta wczesniejsza buzka byla my aytorstwa w tamtym monecie nie chcialo mi sie wydusic nic wiecej niz usmiechu chociaz sam wiesz jak jest jest dobrze bo tone w marzeniach Ty tez zanuz sie w swiat mysli a bedzie tak jak lppisze apula mozemy tam isc razem![]() ![]() pa pa 3maj sie |
13.03.2005 :: 16:26 :: rtr.straszyn.jpk.pl :) |
Talk.pl :: Wróć |