andzik07 - komentarze |
| 19.01.2005r. Dziesiejsza noc... A właściwie ranek... Oj było fajnie... Ale oczka bolały już... I spaćku się chciało... A rano... Oj... Ta jajecznica... Herbatka... Komputerek... I do domq Potem na dwórek Na teraz to mam dosyć... Normalnie grożą mi... Mam wielu wrogów... Wszyscy sie krzywo patrzą... Mają wyjebane... Osądzają o wszystko... Wyzywają... Bez sensu... Już nie mam siły... Wcale... Nie mam... Mam ochote chwycić za zyletke i sie pociac... Ale nie ma juz miejsca na łapce... A moze sie znajdzie... Ale co tam teraz napisać... Nie wiem... |
|
|
| Tak napisali inni: |
| 20.01.2005 :: 16:31 :: proxy.dgt.com.pl Aniu jezeli chodzi o ostatnią notke to ja niechciałam żeby to tak zabrzmiało ale martwie sie o ciebie i wszystko a to że ci pierwszej powiedziam że sie przeciełam to nie musiałaś zaraz nawrócić ze robie to samoja tylko raz sprubowałam i wiem że to nie jeste śmieszne i że boli i że nie chcem tego robic więcej a pozatym to cie tesh koffam |
| 20.01.2005 :: 13:49 :: rtr.straszyn.jpk.pl NASTKA aniu nie przejmoj sie i to ze sa klutnie to nie twoja zasluga wczoraj miedzy nam,i bylo goracoa wiec paps 3maj sie <buziak> |
| 20.01.2005 :: 11:37 :: alk226.neoplus.adsl.tpnet.pl Zglos sie do konkursu na,,naj bloga roku 2005' masz duze szanse!!! www.gabrysiaaaa.talk.pl |
| 19.01.2005 :: 22:26 :: ahn118.internetdsl.tpnet.pl dobra nie wiem o co tu biega ale huj wyjebane kurwa co jest do huja o co tu kurwa chodzi |
| 19.01.2005 :: 22:22 :: atl82.internetdsl.tpnet.pl ja<----- Wiesz....Mamy jutro wpaśc na plac... Ugadałam sie z chudym I pogadamy... Przt piwku A jutro śpisz u mnie?? |
| 19.01.2005 :: 21:53 :: ahn110.internetdsl.tpnet.pl ...JuStySia... SLoneczko.....Nie groza CI...... I nie patrza sie wszyscy krzywo... Tylko.... WIesz kto.... A kurwa zobacz jacy z nich koledzy...... Wyjebane w nich.... CO sie bedziesz przejmowac cpunami..... Olej to...... Wiem ze sie razem zbulwersowalysmy ale wyjebane...... KOcham CIe i tyle...... My mamy siebie prawda =] |
| Talk.pl :: Wróć |