andzik07 - komentarze |
No tak... dzisiaj nic ciekawego się nie działo...właściwie... Na w-fie grałyśmy w kosza:D w szkole oczywiscie duuuuużżżoooo śmiechu... A co do D.K to weźcie sie wszyscy odwalcie... Ja mam wyjebane na tą "MIŁOSĆ" Bo ona nie ma sensu... Dzisiaj tak ustaliłyśmy z jedną osóbką... Poczekamy...zobaczymy...i KONIEC!!! Nie kocham...kocham... Nie ma to dla nikogo znaczenia... Nie moge niczego odbudować... Przyjaźń... Miłość... Nie mogę... Nie umiem... Nie chcę się żalić... To nie ma sensu... To nic nie zmieni... A ty Justyna zapytaj sie co o Tobie myslą ludzie z osiedla... Bo wczoraj dowiedziałam sie co nie co... Ale nie ważne... I nie tylko od nich to słyszałam... Ale nie ważne... Wyjebane mam w to... Pozdrawiam moje ziomalki...Madzię, Matalie, Paule..Patika Natalie...i wszystkich...wszystkich:D:D:D:D!!!! |
|
Tak napisali inni: |
06.01.2005 :: 19:41 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl Wspomnienie.... NIe pwoeidzialam ze jestes dziwka.....Wiesz nie mowie tak na osby ktora kiedys kochalam... I moze na wet teraz kocham....... |
05.01.2005 :: 20:27 :: atl82.internetdsl.tpnet.pl ja<-------- hm...Moze i żadna ze mnie przyjaciółka... i nic o Tobie nie wiem... Moze i tak jest... Ale na sylwka nie poszłam ze wzgledu na Daniela... Chciałam tam iść po prostu... wcale prawie z nim nie tanczyłam:/ bawiłam siem z innymi osóbkami... wiesz... on już dla mnie sie nie liczy tak bardzio... Już to wiem... ale co bede Ci Gadac...i tak masz wyjebane na mnie.... trudnom:( ja już nie mam zamiaru siem uzalać... Obiecaąłm wszystkim...nie bede... NOWY ROK--->NOWE ZYCIE.... pamietasz co Ci gadalam kiedys... tak złamałam obietnice... tak wyszlo... ale nie musisz mnie uważać za dziwke... bo byłam na sylwku w zuławie... Bo mery pierdoli wszystkim... ale nie ważne... Narqa!!! |
05.01.2005 :: 17:37 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl Reds....malinow No tak..........A ty wcale nie sie uzalalalas..... No widzisz doceniam to co mam.... Ale moze.... Esh...... A co bede ci o tym gadac..... Wiesz to raczej ty mnie nie znasz..... Niunia mnie bardzo dobrze zna..... Widzisz znamy sie krucej.... A wie wiecej.... To moze da ci cos do myslenia..... No a wiesz co z ciebie za przyjacioka skoro idziesz to mojego chlopaka na sylwka.... I lamiesz obietnice zeby isc sobie z danielem......... Ale i tak ty wiesz lepiej..... I wiesz wala mnie twoje teksty typu.... Nie masz co sie uzalac itp. Bo ty malo co wiesz...... no ale i tak wiesz lepej..... |
05.01.2005 :: 17:02 :: proxy.dgt.com.pl paulucha Ja myśle że wygrałymsmy jakieś 70:10![]() |
05.01.2005 :: 16:38 :: atl82.internetdsl.tpnet.pl ja<---- taaaaa...Szkoda czasu... napewno... no bo jak... tylko że ty całłłłłłłłłłłłły czas sie dołujesz co nie jest potrzebne... dobrze o tym wiesz... ciągle Ci źle... nie doceniasz tego co masz? ale dobra.... masz WYJEBANE.... |
05.01.2005 :: 16:33 :: atl82.internetdsl.tpnet.pl wiesz...niunia... nic tutaj nie jest wyjaśnione... ale to ona powiedziała pierwsza ze ma na mnie wyjebane... więc jaka z niej jest przyjaciółka? normalnie to się wybacza... Justyna nie chce rozmawiac... chyba jej nie znasz pod tym wzgledem... ja nie mam zamiaru sie plaszczyc przed nia... ma na mnie wyjebane wiec.... o co chodzi? a to co ona pisze myślisz ze nie boli? nie znasz mnie... i bronisz jej... ale twoja sprawa... Justyna jest taka że nie pogada... conajwyżej wyśmieje mnie... i pójdzie... NarQa |
05.01.2005 :: 16:32 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl Reds....malinow Ty ja nie robie z siebie zadnej ofiary.....I wez sie wogle odwal..... No tak to teraz ty mi wypominasz jak raz czy dwa..... NO moze przez caly dzien sluchalam Chudego...... Ale no tak ty wiesz lepiej..... A skoro Ci szkoad czasu to sie odwal...... Znalazla sie ta co nigdy sie nie dolowala..... WIelka Ania..... Ktora zawsze byla pokrzywdzona...... Wogle to wyjebane mam w ciebie !!!!!!! |
05.01.2005 :: 16:25 :: mail.rotmanka.pl Niunia Fajna z Ciebie przyjaciółka...Bardzo, kochana i wdzięczna... Nie wiem nei znam Cię.. Ale, mozę byście pogadał.. Chyba ze uważasz że już wszytko wyjaśnione... To co piszesz boli, Nie odgrywaj się tak... Prosze... i jednocześnei dziękuje że to przeczytasz i może przemyślisz See You |
Talk.pl :: Wróć |