andzik07 - komentarze |
Noi dzis szkoła:/ Nawet fajnie było... Właściwie większość czasu poświeciłam na śmiech:D:D:D HeH...:D Oczywiście wmawiali mi niestworzone rzeczy... Co ja na sylwku nie robiłam...:/ Ale ja wiem i pamiętam wszystko więc nie mam się czym martwić:D Wczoraj i przed wczoraj... Oczywiście szwędałam siem:D Teraz się nudzę:/:/... I w ogóle... To dzisiaj chyba sobie wyjde na dwórek:D:D:D Moze cosiik fajnego wymyśle?:D Jeszcze zobaczymy:D Byłam na bilardzie z Dagą:D Pozdrawiam jak zawsze te same osóbki:D --->Justynę... --->Madzię... --->Matalię... --->Paulę... --->Rudego... --->Kociołka... --->noi wszystkich moich ziomalków:D:D:D:D NaRqA:D:D:D |
|
Tak napisali inni: |
05.01.2005 :: 17:04 :: proxy.dgt.com.pl paulucha no a ja jak zawsze ostatnia w pozdrowieniach<pech> |
05.01.2005 :: 16:38 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl Reds....malinow O no tak......Bo teraz to ja jestem najgorsza...... Wiesz chcialam Cie tylko poinformowac ze o Tobue tak gadaja..... Nawet gdybysmy byly pogodzone to bym Ci to powiedziala bo sie o tym dowiedzialam..... No ale tak.......... I bede cie obgadywac..... Robie to co chce....... No i tak to teraz ja jestem najgorsza..... Tak ja jestem falszywa..... Yhym..... Moja wina......... Wiesz dziewczyno ty sobie idze lepiej podoluj sie...... Bo ta zmiana ci na mozg dziala...... A kurwa Chudy jest juz lepszy od ciebie.... bo przynajmniej wyslucha.... Ale nie sory ty nie masz sily..... No tak zapomnialam..... I wlasnie teraz widac kot jest falszywy..... Widzisz ja sie nie smieje z Daniela..... No ale coz...... Wisi mi to.... O oczywiscie nie moge skonczyc tego komenta..... Bez napisania tych slow..... WYJEBANE MAM W CIEBIE...... Heh.....przypomnina mi to dni Pruszcza =] |
04.01.2005 :: 22:55 :: atl82.internetdsl.tpnet.pl ja<--- weź justyna jeszcze masz czelnosc mowic ze caleeeeee...osiedle gada o tym ze biegam za danielem...Ha hahaha jestes smieszna<lol2> przesadzasz!! nie bo wcale nikt o Tobie nie gada... nie w ogóle... a ja twoich min nie komentuje... bo mam na to wyjebane i nie mam zamiaru gadac o tobie w szkole i nigdzie... mam gdzies twoje miny... (hahahahahaha)...no bo nie ma to jak jechac po kims...;/ ja mam wyjebane w Ciebie...i w osiedle... ja wiem swoje a ty swoje... więc weź sie powstrzymaj...od z będnych komentarzy... i sie poucz z historii... bo jeszcze ci nie wystawila oceny... :/:/:/ a monika moze sobie z toba gadac... mam wyjebane... teraz sie okazuje jaka jestes.... taka prawda..... a ja mowilam ze lesna jest falszywa?...!! jaki błąd!!!! narqa... ale nie ma to jak Chudy ![]() ![]() ![]() ![]() Ps.aha i ja nie chce chodzic z Chamskim:/!!!!!!!!!!!!!!! |
04.01.2005 :: 20:02 :: ajt189.neoplus.adsl.tpnet.pl Bloodlady.. Przyłączam się do pozdrowień.. |
04.01.2005 :: 13:53 :: ahn110.internetdsl.tpnet.pl Reds....malinow Skoro masz wyjebane.....to po co wchodzisz na moj blog? po co piszesz mi komenty?A co juz na CIebie nie mozna patrzec.... JAk nie chcesz zeby sie na CIebie patrzeli to wywies etykietke ,,Nie patrzeci sie na mnie' Z Monika patrzealysmy sie na Twoje miny....ALe mialysmy ubaw....ALe mniejsza z tym.....(najlepsza byla jak mialysmy lekcje w 209 a Ty szlas do MArceliny) (hahahahaha) A co do mowienia w oczy.....to moge do Ciebie podejsc i powiedziec ze mam wyjebane w Ciebie.....ze osiedle sie z Ciebia nalewa ze biegasz z Danielem..... JAk tak bardzo chcesz to moge powiedziec Ci to prosto w oczy.....=] Ale Ty potem bedziesz sie zalila MAdzi albo Palui (nie mam nic do Was :*) jak to ja Cie potraktowalam....... |
Talk.pl :: Wróć |