andzik07 - komentarze |
Siema ziomki!!! Wczoraj nic nie pisałam bo dzień był strasznieeee nudnyy... A dzisiaj w szkółce było nawet fajnie... Ale tak jak przewidziałam dostałam laske z anglika;/ i pisalismy dzisiaj poprawe z niemca hue... Noi dzisiaj MIKOŁAJKI;););) Dostałam od Mikołaja[Madzi]perfumik...bałwanka...słodyczki... iiiiii..... Jak przyszłam ze szkoły...to zobaczyłam nową KOMÓRKE!!!w mojej szufladzie!!! Jeeeeesttttttttt!!!Nareszcie nowa komórka!!! Braciszek mi kupił...o jenka... Jak miło!!! Już kończę moją notke...papa!!! ****pozdro dla Madzi[mikołaja], Paulinki, Justysi...i wszystkich moich ziomalków kofanych!!!kocham cię******!!!!**** Papsoir!!! |
|
Tak napisali inni: |
08.12.2004 :: 15:29 :: proxy.dgt.com.pl ciocia Zosia Bądz dziś na 16:00 pamiętaj wtedy poznasz torzsamość cioci Zosi |
06.12.2004 :: 22:44 :: osada.straszyn.net.pl bo całkiem zapomniałam o nim..esh... on był przecudowny... ale nie dla mnie... za mały;p ;d! pozdrowionka!! dla mnie jest tylko jeden... tylko on dla mnie istnieje z chłopaków ![]() |
06.12.2004 :: 21:40 :: proxy.dgt.com.pl ciocia Zosia A dlaczego nie napisałaś w notce o tym pięknym czarującym chłopaku w zielonym drecie z którym latałysmy dzisiaj........esh.........jaki on piekny!No nie żartuje ja kocham swojego koteczQa ale jak dla Ciebie wsam raz!KOFFAM CIE DO JUTERKA |
06.12.2004 :: 16:46 :: 217.98.47.254 tRiS Yo to ja Święty Mikołaj hehe pamiętaj do 1 stycznia ten chłopak będzie twój![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |