andzik07 - komentarze |
Dzisiaj zostałam w domciu bo jestem chora...:/ W szkole napewno nic ciekwego nie było jak zawsze... tylko się zastanawiam czy pamiętały o mnie moje ukochane przyjaciółki...ale pewnie tak... Cały dzisiejszy dzionek spędziłam przed kompem...a to na gg a to na czacie...same nudy...Ale jutro idem do szkółki bo są zdjęcia klasowe...więc musze iśc;) Chciałabym bardzo podziekować Paulince, która ostatnio dużo mi pomogła i dalej pomaga... Tylko jestem smutna z jednego powodu... Jedna osobka była szczera do bólu...ale to nic jakoś sobie poradze... Dobra papsik;) Zostawcie komenta!!! pozdro dla mojego kochanego misia... Aha...a ten blog to mój pierwszy blog..jak narazie beznadziejny....bo sam pamiętnik;) |
|
Tak napisali inni: |
03.12.2004 :: 21:31 :: osada.straszyn.net.pl Esh... Te wierszyki sa prawdą... ale Justyna wcale nie musisz mnie odrzucac... ale oki Twoja wola...bedzie mi brakowało tego wszystkiego... teraz juz nudzi mi się ciągle... a tak to wpadałam do Ciebie i szłyśmy na spacerek... ale oki... pozdro dla mojego miśka!!! |
03.12.2004 :: 21:20 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl Wspomnienie.... No widzisz Paula....Nie wiesz co nas łączy... Ważne że my wiemy.... Łączy a może łączyło... Zresztą jakie to ma znaczenie.... Dobrze że jej pomogasz.... ********** Miłość jest piękna.... Lecz znika jak mgła.... Przyjaźń jest cicha.... Lecz wiecznie trwa.... *********** Gdy odejde od Ciebie.... Zapomnij co było.... Przepraszam z smutek....... Dziękuje za miłość........ ************* Miłość-jest szczęsciem........ Wakacje-marzeniem.......... Las-tajemnią.... A ja- wspomnieniem....... |
03.12.2004 :: 13:48 :: osada.straszyn.net.pl mike badyl>?<![]() |
02.12.2004 :: 21:00 :: osada.straszyn.net.pl ja Nom ale to lepiej ze nie odczuwasz!!Justyna teraz ma lepszą psiapsióle odemnie...Agate... a ja mam was... kocham ciem!!! i Danielka!! |
02.12.2004 :: 20:49 :: proxy.dgt.com.pl Ja nie wim co was łączy ale jakoś tego nie odczuwam niestety |
02.12.2004 :: 20:42 :: proxy.dgt.com.pl no ja ci nie zanronie jej kochać ale nie rozumiem co was łączy bo ja nie wiem może jestem ślepa czy co że tego nie zauważam ale sama nie wiem no a po zatym ja bym postąpiła inaczej w twojej skórze ale to do ciebie decyzja należy |
02.12.2004 :: 20:39 :: osada.straszyn.net.pl ja Hm...a jak byś postąpiła?Nom może ty nie wiesz co nas łączy... chociaż może nic już?...sama nie wiem... To co byś zrobiła? Ja nie wiem nic....;( |
02.12.2004 :: 19:23 :: proxy.dgt.com.pl paulucha Aniu życze ci szybkiego powrotu do zdrówkabo bez Ciebie nudno jest chodz sobie jakoś radzim!:] Thank's za podziękowania ale to dla mnie sama przyjemność pomagać a zwłaszcza TOBIE do zobaczenia jutro w SHQOL |
Talk.pl :: Wróć |