andzik07 - komentarze |
No to już czerwiec a nawet 14 :D Wszystko wydaje się takie... Fajne ? No tak tylko czemu ? Bo już właściwie są wakacje !!! Ajć...^^ I dobrze ! Wszystko pozaliczane i chuj :) Można sobie olaćć...xD No tak a co w serduszku ? No ostatnio coś nawala. Ale to NERWY ! =// Hmm.. Duchowo serduszko czuje się nijako. Ale nie chce się inaczej czuć i dobrze. Tak jak jest teraz jest dobrze..=] W sumie to przeszłość zawsze będzie za nami chodzić. Caaałe życieee... ! A ja ostatnio coś naprawdę ciągle się wkurwiam =// Sama nie wiem co mi jest. Wszystko przez tą niesprawiedliwą szkołe xD Dobra Kończe. Pozdro dla ZasłużoNych xD :***************************** Gorące buziaczki :D ![]() |
|
Tak napisali inni: |
18.06.2007 :: 22:24 :: ip-89.171.55.2.crowley.pl Crazy ^^ wakacje xD ^^ o LoL :PPszkoła sie skończyła, ale i tak chuj :DD przyjde Was podziwiać w piątek w mundurkach xD ^^ zrobie nawet zdjęcie jak będziesz odbierała świadectwo (: Serduszko puka w rytmie cha cha ? xD nie no bez żartów... ^^ [!] mnie też coś ostatnio kuje, ale mam to gdzieś, bo i tak nie będzie lepiej xP chodzby ch.uj na ch.uju stanoł :D ale u Ciebie to jestem pewna, ze wszytsko sie ułoży i będzie dobrze :** wierze w to xD i tak wlaśnie jutro na plazy ... Luz blues brothers xD i do przodu xD Buśśś ;* |
18.06.2007 :: 21:29 :: atl83.internetdsl.tpnet.pl taaaak. wakacje rox. szkoła sux. tzn. chodzic to moge chodzic bo fajnie takl. inaczej bym umarła z nudów. ale nauka. zdecydowanie neeee. ;D a ino Twoje serduszko. daj pomasuje [pomacam xD] hrhr. ;***. no to te nerwy. zobaczysz z czasem bedzie dobrze ;]. w ogóle to musi być xD. innej opcji nie ma. dobrze, ze w sprawach duchowych czuje sie good. i tak ma być. moje powoli ma dosyć. ale jakos idzie ;D. hmm. ale sa przeciez te osoby, które wkurwiaja ;D. wiadomo o jakich facetów chodzi xD. no nie powiem ze my jestesmy swiete. bo nie jestesmy xD. ![]() jutero na plazy sie relax ;*** buźka ;*** |
Talk.pl :: Wróć |