andzik07 - komentarze |
Oj oj to juz wrzesień... Tyle zmian. Nowa szkoła. Nowi ludzie. Hyh.. W ogóle... Bk ![]() Fajną mam klasę.. Nowe osóbki w moim życiu.. Prawie od razu stały się ważne. No ale w sercu to samo. Kurde... I mam tego dość.. Nie wiadomo co robić. Najlepiej kurde nic. Przerąbane. Nie da się doszukać żadnej prawdy. Powiem Wam szkoda słów... Szkoda... |
|
Tak napisali inni: |
16.09.2006 :: 22:38 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U fakt..new people.. nasza klasa nie do wyjebania :* oj stało się ważnych wiele osób nagle.. i wiele osób przestało istniec .. wspomnienia zostają.. zostają tez blizny.. ![]() fakt na niektóre rzeczy szkoda słów.. szkoda czegokolwiek.. bo niewarto w takie rzeczy w ogóle ingerować.. nie warto zwracac uwage.. ale i tak coś nas ciągnie tam.. i musimy cos zrobic.. bo taka nasza natura.. Ludzie którzy są bliscy okazują się fałszywi.. a Ci co byli naszymi wrogami stają się bardziej zaufani.. |
12.09.2006 :: 15:42 :: acwd136.neoplus.adsl.tpnet.pl malina bez kitu przerazacie mnie tak wy wsyzscy blogowicze wszedlem tu przez zupelny przypadek i normalnie az sie czytac tego neichce wszystko szare pozbawione jakiegos mertyorycznego sensu chesz rade moge ci dac jedna wez sie pacnij dobrze w glowe i oczasnij z problemu nicosci istnienia bo to nie ma sensu jestes mloda osoba ktura ma cale zycie przed soba a prubjesz ssobieg o zasrac jakims problemami.. zadnen koles niejest wart placzu kobiety a pize to facet;d wiec cos w tym jest;d pozatym uwazam ze jesli czlowiek chce byc szczesliwy to predzej czy pozniej szczescie go samo znajdzie bez wzgledu jak gleboko sie schowa;d przemysl sobie to wszystko bo zycie jest za krutkie by sie martwic na zapas;d zyj i pozowl zyc innym i to jest prawdziwa sentencja .. pozdrawaim pisalem to w dosc cieoplym tonei mam nadzieje ze to tak odbirzesz![]() |
Talk.pl :: Wróć |