andzik07 - komentarze |
To już właściwie koniec czerwca... Czas tak szybko upłynął. A ja w dołku. Nie chcę się podnosić.. Nie. Nie chcę. Mam dość i nie chcę! I będę się dołowała. Bo ja tak żyć nie chce! Bo ja mam dość... Naprawdę dość. Jestem do niczego. A świat... Ludzie... Pomagają mi w utwierdzaniu tego. Po prostu dość... Nie chce żyć! |
|
Tak napisali inni: |
10.07.2006 :: 09:49 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U jak ja Ci kurna zapitole![]() masz tu pisac cos normalnego Łosiu ![]() Ty chcesz życ.. ![]() tylko o tym nie wiesz.. bo rozumek za mały ![]() jak u Kubusia Puchatka ![]() no Aniuś szablokik little jasniejszy :* |
27.06.2006 :: 09:29 :: ajp210.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamila Chcesz żyć...Wstawaj, otrzep się z kurzu. Idziemy dalej, choćbym miała wziąść Cię ciągnać za rękę na siłe. Przejdziemy przez życie!! |
21.06.2006 :: 14:26 :: proxy.dgt.com.pl No Name No coments...Wrabiaj sobie... Wysnuwaj fałszywe wnioski... Nie dajesz sobie niczego przetłumaczyć... Tak nawiasem to nie wyglądasz jakbyś sie dołowała... W każdym bądz razie trudno to zauwazyć... Złudny śmiech... Fałszywy jest gorszy niż chodzenie jak zamuł :) Dobra... tyle... |
21.06.2006 :: 14:24 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U nie można leżeć cały czas..fakt.. upada się.. ale treba sie podnieść.. wiem jak to jest.. sama mówiłam ze nie chce sie podnosic.. nie dawałam rady.. ale jakos sie wygrzebałam z tego błota. czasem tez wpadam w bagno.. ale naprawde trzeba sie wygrzebywać.. |
Talk.pl :: Wróć |